Skiathos Princes Hotel

Agia Paraskevi, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotel sa 5* je jedan od najluksuznijih na ostrvu i nalazi se direktno na peščanoj plaži Agia Paraskeva. Udaljen je 8 km od grada Skijatos i 10 od aerodroma. Preko puta se nalaze taverne i prodavnice. Na 100 metara od hotela je autobusko stajalište. Blizu hotela je mala crkva poscećena Svetoj Petki.

Plaža:  

Agia Paraskevi (Sveta Petka) je jedna od najvećih plaža na ostrvu. U centralnom delu plaže se nalaze suncobrani i ležaljke, dok je sa krajeva plaže ostavljen prostor za sve one koji ne žele da koriste plažni mobilijar. Nakon stenovitog dela na desnoj strani plaže, postoje dve potpuno izolovane male plaže za one koji traže mir. Na plaži se nalazi taverna sa dobrim izborom hrane i vina. U zaleđu plaže nalazi se mala crkva posvećena Svetoj Petki.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima privatnu plažu sa ležaljkama i sunconbranma koji su besplatni za goste, dva otvorena bazena (jedan dečiji), pansionski i tri a la card restorana, tavernu na plaži, bar na bazenu, koktel bar, internet kutak, wi-fi internet u javnim prostorijama, jacuzzi na otvorenom, dečji mini-klub, SPA centar sa salom za fitnes, parking. Peškiri za plažu se dobijaju uz karticu kao depozit za korišćenje.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 131 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su elegantno uredjene i u svom sastavu imaju kupatilo, terasu/balkon, telefon, satelitsku TV, mini-bar, fen za kosu, klimu, sef ,bademantil i sobne papuče, besplatni wi-fi internet, ketlr,CD/DVD.U hotelu postoji više tipova soba: club dvokrevetne sa pogledom na baštu (28m2, prvi sprat) , superior sa pogledom na more (30m2, prvi ili drugi sprat), superior sa delimičnim pogledom na more (28m2, prvi ili drugi sprat), delux porodična soba sa pogledom na baštu ili privatnom baštom (48m2, prizemlje ili prvi sprat,odvojen dnevni i spavaći deo), delux soba sa pogledom na more (32m2, drugi ili treci sprat), porodična soba sa privatnom baštom (35m2, u prizemlju sa direktnim izlazom na baštu u kojoj se nalazi sunconbran i garnitura za sedenje), delux junior suite (42m2, prvi sprat, francuski ležaj i garnitura za sedenje sve se nalazi u jednoj prostoriji) .

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt: https://santikoscollection.com/
 
Napomena :
Jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu nalazi se na samoj peščanoj plaži
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama